• RSS
  • Facebook
  • Twitter
Comments

Milyen is lenne egy a középkorban játszódó film patkányok nélkül? :)

Ezúttal nem a film a fontos. Csak Petya nézte meg, állítása szerint, idézem "Egy újabb Zs-kategóriás remekmű." A sztori röviden annyi, hogy a férfi főszereplő nejét kipécézte egy őrült pap és az inkvizíció elé rángatta, a férj meg hősként ment a megmentésére.

Mivel a történet a sötét középkorban játszódik, természetesen nem maradhatnak ki a kis kedvenceink, a patkányok sem. Vadas színű patit nem nehéz beszerezni, elég gyakori szín. Ámde mi van akkor, ha a stábnak éppenséggel egy darab aguti patija sem volt, de még csak fekete sem. Hanem csak fehér. Fehér patkány mégsem szerepelhet a középkori kínzókamrák kellékeként. Semmi gond, mindent meglehet oldani!

A megoldás pedig nem más, mint fessük be a fehér patkányokat feketére! Vagy legalább fekete-szerűre. Mindenesetre ne maradjanak fehérek! És, ha mindez megvan, akkor mehet is a felvétel.



A vad "fekete patkányok" a filmben. Érdemes megfigyelni a szem körül maradt vékony fehér csíkot és a piros szemek kontrasztját a fakó fekete bundával. Illetve még a fülekre, a mancsokra és a farokra is ügyeltek! És persze nem maradhat el a folyamatos "patkányduma", a cincogás aláfestése sem.




Hasonlít kérem szépen, hasonlít :D Itt éppen azt láthatjuk, ahogy a "vad fekete patkány" ráveti magát a főhősre.

És egy kép a jelenet sztárjáról.

"Fekete" albínó patkány
Elég gonosznak tűnök?

Ennyi lenne. A film annyira olcsó volt, hogy aguti patkányokra se futotta :D

Categories:

Leave a Reply