• RSS
  • Facebook
  • Twitter
Comments

Terveztem írni egy klassz bejegyzést, de mivel pont most írom a szakmai gyakorlatomról a beszámolót, az írást már a pokolba kívánom. De megígértem, hogy lesz bejegyzés, ezért félmegoldást választok :)

Klasszul kitaláltam, hogy miről fogok írni, a téma a fürdetés volt, de azért megnéztem, hogy nem írtam-e már róla... és de! A fene.... ötletem azért akad, ott a filmes rovat, illetve a színek és a receptek, de kizárt, hogy most nekiálljak fordítani vagy 8 km-es bejegyzést megírni, saláta az agyam. Ellenben találtam egy nagyon klassz kis videót a fürdetésről és ezt mindenképp meg akartam mutatni és kielemezni.


Látjátok, mennyire nyugodt marad a gazdi és ennek hála a pati is? A gazdi nem erőszakoskodik, mindent nagyon finoman csinál, hogy a pati ne pánikoljon, nyugodtan beszél hozzá - bár azt írja, ő a legjobb patija, a többiek nagyon hisztiznek fürdetésnél. Mindenesetre, ha nem vízhez szoktatott patkányt fürdetünk, de szerintem vízhez szoktatottaknál is hasznos, maradjunk nyugodtak, ne erőszakoskodjunk, ne nyomjuk a patkányt a vízbe, a csap alá első körben. Mindent szépen nyugodtan és talán a patkányunk sem akar kimenekülni a világból, ha fürödni kell :)

Patkány fürdetés közben
www.flickr.com/photos/pkmousie

Categories: , ,

2 Responses so far.

  1. Mutu says:

    Igen, az állatok megérzik ha idegesek vagyunk, olyankor ők is nyugtalanok lesznek. Az erőszakosság soha, semmikor nem segít, csak a viszályára fordítja a dolgokat. Csak úgy érhetünk el eredményt ha türelmesek és kitartók maradunk. Ezt kívánom Neked is szakdolgozatodhoz! :)

  2. Köszönöm szépen :D Ah, ne is mond xD Csak egy OKJ, de más most totál kész vagyok, nem mintha nagy lenne a nyomás, szó se róla... a suli mindig brillírozik. Ma is volt vita, páran már nehezen viselik a "semmit nem mondunk nektek semmiről, főleg nem a szakvizsgáról!" politikát.

Leave a Reply