• RSS
  • Facebook
  • Twitter
Comments

Kicsit letérek most a Patiblognak kijelölt útról és közvetve lesz csak szó patikról :) Mivel egyszer már mutattam meg személyes patkányos cuccaim, úgy gondoltam, hogy a Karácsonyra kapott patis dolgaimra is ez a sors vár :) Szóval, mit is kaptam Karácsonyra, ami patis?

Két dologért kérnék elnézést: elsősorban, mivel a gépem alaplapja úgy döntött, többé nem óhajt az életből részt kivenni és elhalálozott, új alaplap van a gépben, aminek kapcsán új rendszer is, szóval az olyan mágikus dolgok, mint a Photoshop vagy a Lightroom nincsenek fent, ezért vészmegoldást vadásztam a neten és a fehéregyensúly nem feltétlen lett pontos. 

A másik: próbáltam én karácsonyi környezetet teremteni a fotózáshoz, de a díszletépítés sosem volt az erősségem, nézzétek ezt el nekem :)

Karácsony előtt Petya természetesen halálra szekált, hogy ő tudja, mit kapok tőle (meglepő, ugye? :D), én meg nem, de patis lesz. Természetesen ment a barkochba. "Tárgy? Igen. Hasznos? Igen. És patis? Igen. Plüsspatkány!!!" Vagy csak random próbáltam eltalálni: "Plüsspati? Nem. Patis póló? Nem! Élő pati???? NEM! Ne kérdezgess!" De persze, nem találtam ki. Az egyiket végül hamarabb megtudtam, de ugyanúgy bekerült a fa alá :)

A fa alatt


Amit tudtam: patis bögre! De nem akármilyen patis bögre ám: saját patis, patis bögre! Igen, ő az én imádott patim, igazi rosszaság volt, igazi egyéniség.

A bögrém! :D

A másik ajándék meglepően lapos volt és puha. Téglalap alakú, elképzelni nem tudtam, hogy mi az, de állítólag gyakran kértem, a közelmúltban is tettem rá említést. Nos, semmiképp sem lehetett élő patkány.... Mikor kibontottam persze, egyből leesett, hogy tényleg bosszankodtam, ilyet miért nem gyártanak itthon. Ez pedig nem volt más, mint:


....egy patis naptár!!!!


A képek beszerzéséhez Petya trükközött: egy hónappal Karácsony előtt mondta, hogy próbáljuk ki az új nyomtatónkat - a régi kiöregedett - és nyomtassunk patis képeket. Természetesen fellibbentettem a patis képek lelőhelyeit és ő csak erre várt! :P A csodás képek Diane munkájának gyümölcsei.

A borítón mi díszelgünk, ehh...

A Karácsony előtti utolsó városba tett utamon beszereztem magamnak egy sketchbookot, amibe persze már másnap rajzoltam is... na mit? :P

Scanner még nincs, de fotó az igen :)

Természetesen patikat :P

Categories:

9 Responses so far.

  1. Kitti says:

    Nagyon szép karácsonyi ajándékokat kaptál. Ügyes a párod és leleményes.

    Bögrém még nincs a malackákról, de most adtál egy jó ötletet. A naptárt magam szoktam gyártani, (képkiválasztás, kép szerkesztgetés, nyomtatás) így a kedvenc képeimet nézegethetem hónapról hónapra.

    BÚÉK!

  2. BÚÉK!! :D

    Igen, teljesen elámultam ilyen kreatív volt idén! :D Mondtam neki, hogy rossz lépés volt, mert ezentúl a patis naptár alap minden évben xD

    Bögrén kívül még lehet pólót, párnát, alátétet is nyomatni, tényleg szinte bármit :D A következő patis póló és egéralátét lesz, az tuti :D

  3. Mutu says:

    Nahát! Mennyire örülhettél ezeknek a fantasztikus ajándékoknak! Ha én ilyet kaptam volna malacosból, tuti repdestem volna! :D Az állatos naptárakért amúgy is odavagyok, de a bögre is ötletes, pláne hogy saját pati van rajta. Ami a rajzokat illeti, már korábban is mondtam, milyen tehetséges vagy. ;)

    Boldog új évet!

  4. Boldog új évet neked is Mutu :D

    Igen, nagyon örültem, tökéletes ajándékok :D

    Látnád a pudingpatkányom, amit tegnap sikerült összehoznom xD

  5. Mutu says:

    Fotót!!! :P :D

  6. Tiszta gáz lett xD De holnap csak neked beszkennelem :D

  7. Mutu says:

    Még mindig várom... :P

  8. Twitteren elküldtem neked :D

Leave a Reply